Espanyol
Esports 07/06/2011

L'Espanyol obre les portes a nous candidats a president fins el 2 de juliol

Ara per ara, només Ramon Condal ha manifestat públicament la seva voluntat de ser president de l'Espanyol, però el termini està obert fins el 2 de juliol

Efe
2 min

BarcelonaL'adéu de Daniel Sánchez Llibre com a president de l'RCD Espanyol dibuixa un nou escenari al club català, que redefinirà el seu futur a la Junta d'Accionistes del 12 de juliol que ve, i les candidatures de la qual al càrrec de màxim mandatari blanc-i-blau acabarà deu dies abans.

Així, el 2 de juliol acabarà el termini i, si ningú no fa un pas endavant, l'actual vicepresident Ramon Condal, segon màxim accionista de l'entitat blanc-i-blava, serà el successor de Llibre.

L'encara president de l'Espanyol va avançar ahir que donarà tot el seu suport en forma d'accions a Condal, sempre que no es presenti un altre membre de l'actual Consell. En la pròxima Junta Extraordinària del 12 de juliol es marcaran les pautes d'una nova era de l'Espanyol, ja sense Daniel Sánchez Llibre al capdavant del club.

Tot apunta a que el poder de l'entitat estaria repartit en quatre vicepresidències executives: àrea econòmica, "màrqueting", jurídica i esportiva. Totes elles sota el mandat del president Ramon Condal.

L'actual mapa accionarial de l'Espanyol, en què el bloc format per Condal i Llibre compta amb un 40% de les accions, no invita a molts canvis. L'estructura de poder es mantindria i, encara que, l'actual president ja no serà a les reunions sí compta amb molts interessos i avals a l'entitat.

L'ampliació de capital en la qual està immers l'Espanyol podria modificar lleugerament l'escenari sobre participacions. El pròxim 30 de juny es tanca el termini i la idea del club blanc-i-blau és arribar als 12 milions d'euros, encara que tot sembla indicar que l'ampliació es quedarà en 8 milions.

El Consell de l'entitat blanc-i-blava està configurat a mida de Daniel Sánchez Llibre. Tots són homes de la seva confiança i, a priori, una escissió o cisma seria una sorpresa majúscula.

stats