02/06/2012

El títol més trist de Florentino

2 min
El títol més trist de Florentino

Florentino Pérez està tocat. Molt tocat. La mort de la seva dona ara fa uns dies l'ha afectat de manera molt significativa. Era la persona que el va introduir en el madridisme. Era la seva referència en tot el que envoltava el club blanc. Qui el va convèncer per ser president del Reial Madrid.

Però, per si això fos poc, la crisi econòmica que ens acompanya també marca molt el futur immediat de Florentino Pérez. Com a president d'ACS veu que la crisi no es casa amb ningú i els màxims accionistes li demanen explicacions dels mals resultats de la multinacional de la construcció. Perquè tot i que Florentino en sigui el president, els que en tenen més accions són la família March i els Albertos, Alberto Alcocer i Alberto Cortina.

Massa coses juntes per a un home que no es veu amb cor de seguir endavant. I a més arrenca el seu últim any de mandat a la presidència del club blanc. A diferència de la llei a Catalunya, que es va modificar i s'han allargat els mandats a sis anys, a Madrid segueixen sent de quatre. Florentino Pérez té pràcticament decidit que no es presentarà a les pròximes eleccions i el dubte que té ara mateix és si marxar i deixar un hereu l'últim any o plegar i que es decideixi tot en unes eleccions. Per tant, una decisió incerta que fa que l'oposició es mogui per primera vegada en molts anys. I una ombra amb què hauran de conviure tota la temporada.

A Can Barça, per desgràcia, l'hem tingut històricament, i ja ens hi hem acostumat: cruyffisme , nuñisme , laportisme , rosellisme ... Sí, el famós entorn . Però a Madrid no saben el que és. I aquesta temporada el tindran. La presidència del Reial Madrid és massa sucosa per deixar escapar l'oportunitat d'aconseguir-la.

La guerra pel poder a la Casa Blanca ha començat. I haurem de veure si afecta un equip i un José Mourinho a qui agrada controlar-ho tot i sempre desviar l'atenció cap als àrbitres i cap al Barça. Veurem com reacciona el tècnic portuguès quan vegi que té l'enemic precisament a casa. L'entorn ha agafat el pont aeri.

stats