Esports 26/05/2016

El Barceloneta no falla a Sabadell i empata la final de la lliga de waterpolo

El tercer partit, a la Barceloneta, decidirà el campió de lliga

T.p.
El Club Natació Sabadell va sorprendre al CN Atlètic-Barceloneta en el primer partit

SabadellL'Atlètic Barceloneta ha salvat una pilota de partit en contra, enduent-se el segon partit de la final de la lliga de waterpolo masculina per 6-9 a la piscina Carles Ibars de Sabadell. Després de perdre el primer partit de la final de forma sorprenent per 6-8, el Barceloneta ha demostrat el seu caràcter, forçant el tercer i definitiu partit.

El CN Sabadell, que mai ha guanyat la lliga masculina, ha aixecat un 0-2 advers en el primer quart. Marc Minguell i Albert Español han situat el 0-2, però Gonzalo Lopez i Matoso han empatat (2-2). Al segon quart, Strahinja i Munarriz han situat el 2-4. Del 3-4 s'ha passat al 3-6 amb gols de Marton i Famera (3-6 al descans).

Roger Tahull ha seguit el festival mariner amb el 3-7, però el CN Sabadell ha reaccionat amb gols de Gonzalo Lopez i Ivan Gallego (5-7). Famera ha situat el 5-8 al final del tercer quart.

Al darrer quart, el Barceloneta no ha permès una reacció final vallesana, forçant el tercer partit (6-9).