Estils 28/09/2016

Homenatge a les estrelles de la cuina catalana

No hi van faltar alguns dels xefs catalans de més renom internacional com Carme Ruscalleda, Joan Roca, Jordi Cruz, Fina Puigdevall o Nandu Jubany

T.g.
1 min
Homenatge a les estrelles de la cuina catalana

Un reconeixement a la feina que fan dia a dia els professionals de la cuina catalana, i que els dóna fama internacional. Aquest va ser l’objectiu de l’homenatge que es va fer dimarts al vespre al MNAC als cuiners catalans, organitzat per la direcció general de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme, en el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme. A la cita no hi van faltar alguns dels xefs catalans de més renom internacional com Carme Ruscalleda, Joan Roca, Jordi Cruz, Fina Puigdevall o Nandu Jubany, que van ser els encarregats de cuinar, en directe, el sopar. En total, més d’un centenar de cuiners van assistir a l’acte, a més dels 800 professionals del sector turístic entre els quals hi havia 150 operadors internacionals. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va destacar que “la gastronomia catalana, juntament amb l’oferta cultural, ajuda a fer de Catalunya una de les millors marques del món”. L’homenatge als cuiners catalans també s’emmarca dins de la celebració de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia, un títol que ostenta al llarg de tot el 2016 i que la Generalitat ha volgut fer servir per potenciar la nostra gastronomia i l’enoturisme.

stats