Gent
Estils 01/03/2015

El 'Pop atlàntic' és la Tapa de l’Any

El xef Manuel Núñez ha creat el plat vencedor de la segona edició d'aquest concurs organitzat per Damm

Trinitat Gilbert
1 min
'El pop atlàntic', tapa de l'any

SitgesEl 'Pop atlàntic' del xef Manuel Núñez (restaurant Arume de Barcelona) és el plat que ha guanyat el títol de Tapa de l’Any de Catalunya entre dotze tapes finalistes, que havien superat una altra selecció al gener, amb un total de trenta-cinc creacions.

La segona tapa guanyadora és 'Passió per l'olla aquellarre', del cuiner Rafa Solé, del restaurant Firo Tast de Barcelona. La tercera, 'Trifàsic de potablava', de Susana Aragón, del restaurant Ona Nuit, del Prat de Llobregat.

La gran final de la Tapa de l’Any ha començat a les 11 del matí, i ha portat a l’escenari de l’auditori de l’Hotel Gran Melià de Sitges onze cuiners catalans (la xef Susana Aragón ha presentat dues tapes), que han cuinat els plats, davant d’un públic molt familiar, en un temps màxim de vint minuts.

El jurat estava integrat pels periodistes Xavier Agulló, Mikel Iturriga, Toni Massanés i pel cuiner del restaurant Manairó Jordi Herrera.

Estrella Damm, juntament amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges i l’Agència de Promoció de Turisme de Sitges, han organitzat per segona vegada el concurs Tapa de l’Any, que es completa amb una ruta de tapes per la vila de Sitges, fins al 8 de març, per degustar totes les tapes finalistes als bars i restaurants per un preu de 2,50 € amb el quinto o la canya.

La tapa guanyadora es pot degustar al bar Ullo i a La Kassoleta de Sitges.

stats