Estils 19/08/2017

Com preparar amb èxit gelats casolans de gustos inèdits

Gelat de fruits del bosc

Per a 4 gelats:

500 g de fruits del bosc

200 g de sucre

300 ml d’aigua mineral

Aboqueu tots els ingredients dins del got d’una batedora. És molt important que respecteu les proporcions de cada un dels ingredients: sempre n’hi ha d’haver més de fruita que de sucre i d’aigua mineral. Bateu-los fins que quedi una barreja ben amalgamada. Aboqueu-ho en motlles de gelats, i fiqueu-ho al congelador. Quan estigui gelat, al cap d’unes quatre o cinc hores (tot dependrà de la potència del congelador), ja estarà a punt per menjar.

Mousse gelada de xocolata vegana

Per a 4 gelats:

150 g de cacau en pols

130 g de sucre

83 g de dextrosa (o bé fructosa)

400 g d’aigua mineral

Barregeu tots els ingredients dins del got d’una batedora. Bateu-los junts fins que en quedin ben amalgamats. Congeleu-ho dins de motlles de gelats. Serà necessari unes 6 o 8 hores. Passat aquest temps, ja tindreu a punt la mousse gelada de xocolata vegana.

stats