Especials 29/07/2011

'Els barrufets' s'estrenen en català

El director de 'Scooby-Doo' trasllada els personatges de Peyo a la gran pantalla i en 3D

Redacció
1 min
Barrufada a manhattan Els barrufets deixen el seu poblat de bolets i es traslladen a Nova York, a l'apartament de Neil Patrick Harris i Jayma Mays.

BarcelonaAquest divendres arriba a les pantalles la pel·lícula Els Barrufets doblada al català. Es tracta d’una pel·lícula que combina animació i imatge real i està basada en els personatges creats per Peyo. Els barrufets, fugint del malvat Gargamel, travessen un portal màgic i acaben als carrers de Nova York.

Peyo, l'autor de les tires còmiques, va deixar indicat que la vila dels barrufets tenia cent habitants al cens, però només va batejar-ne una quarantena. Quan va morir, el 1992, va deixar prop de seixanta individus sense nom. Fins ara, ningú s'ha dedicat a donar carnet d'identitat a tots els anònims, però Gosnell ha fet servir els comodins per introduir tres nous personatges.

La pel·lícula es podrà veure a Barcelona (Cinesa Heron City, Lauren Gràcia); Girona (Ocine Girona); Alpicat (JCA Alpicat); Manresa, (Multicinemes Atlàntida), Olot (Multicinemes Olot); Sabadell, (Cinema Imperial); Tarragona (Ocine Les Gavarres); Terrassa, (Cinesa Parc Vallès); Vic (Multicinemes Sucre; Vilanova i la Geltrú (Cinema Bosc); Palma –Mallorca– (Multicines Porto Pi) i Andorra (Cinemes Illa Carlemany).

Podeu llegir la informació completa sobre aquesta estrena a l'ARA PREMIUM i també hi podreu trobar una entrevista al seu traductor al català, Albert Jané.

stats