Esports Futbol 26/09/2012

Un Arsenal pragmàtic derrota el Barça femení (0-3)

Les catalanes han dominat a la primera meitat, però les angleses han sabut esperar i han decantat el matx al segon temps

Jordi Mestre
L'equip femení del FC Barcelona ha perdut davant l'Arsenal Ladies al seu debut en Lliga de Campions

BarcelonaEl Barça femení ha perdut contra l'Arsenal Ladies al partit corresponent a la primera jornada de la UEFA Women's Champions League. Les blaugranes han començat el partit amb força, imposant el seu joc gràcies a la pressió avançada i creant diverses ocasions molt clares. Només la gran actuació de la portera visitant, Emma Byrne, impedia el gol de les locals. L'Arsenal, però, ha sabut resistir i, al minut 31, la migcampista Jennifer Beattie ha aprofitat un córner per convertir l'1-0 amb una gran rematada de cap.

Als segons quaranta-cinc minuts, les jugadores de Xavi Llorens han intentat prosseguir amb el seu pla. Al minut 54, però, Jordan Nobbs ha detectat la posició avançada de la portera blaugrana, Esther Sullastres, i ho ha aprofitat per enviar un gran xut que ha acabat al fons de la xarxa. El segon gol de l'Arsenal ha minat la moral de les locals, que han perdut el control del partit i poc després han encaixat el tercer gol, obra de Katie Chapman.

FC Barcelona: Sullastres, Lau, Melisa (Ari, 57'), Melanie, Unzué, Corredera, Diéguez, Sònia, Alexia (L. Gutiérrez, 77'), V. Torrecilla, C. Férez (Olga, 57').

Arsenal FC: Byrne, Houghton, Flaherty, Grant, Nobbs, White, Yankey, Beattie, Little, Champman, Scott.

Gols: Beattie, 0-1 (31'), Nobbs, 0-2 (54'), Chapman 0-3 (66').

T. grogues: Chapman (61')