Futbol Femení
Esports Futbol 30/09/2012

L'Espanyol cau per la mínima a Les Planes (1-0) i el Barça fa pagar al Sant Gabriel els plats trencats de la Champions (7-1)

El Llevant Les Planes s'ha avançat aviat al marcador davant les blanc-i-blaves i ha resistit amb una jugadora més 63 minuts. Les blaugranes, d'altra banda, han golejat sense pietat l'equip del Besòs i escalen posicions a la classificació

Sonia Bermúdez intenta marxar de la pressió de Costa

BarcelonaEl Llevant Les Planes ha donat la sorpresa de la jornada, després de vèncer 1-0 l'Espanyol en un partit molt tens que ha tancat la quarta jornada de la Primera Divisió femenina. L'equip d'Albert Sánchez, animat per una afició que ha omplert el Municipal Les Planes, s'ha avançat en el marcador al minut 7, amb un gol de Sonia després d'una falta a la frontal ben pentinada per la davantera local, i ha vist com se'ls posava bé el partit quan, al minut 27, la periquita Monforte era expulsada per un cop de colze en una protecció de la pilota en banda. Amb una jugadora menys, les blanc-i-blaves han hagut d'arriscar i jugar amb defensa de tres, però no han pogut capgirar el marcador malgrat acabar el partit amb el retorn als terrenys de joc d'Ana Romero 'Willy', que ha reaparegut al minut 64 després de sis mesos de lesió al genoll. La victòria de les de Sant Joan Despí els permet sumar ja sis valuosos punts per seguir treballant en la permanència i fins i tot les situa provisionalment en posicions de Copa de la Reina. A més, suposa la primera derrota de l'Espanyol aquesta temporada, que no pot seguir el ritme de l'Athletic i el Rayo, els únics que han guanyat els quatre partits fins ara.

En el partit del matí, el Barça femení ha recuperat el camí perdut després de deixar-se sis punts en les dues primeres jornades de Lliga i ha golejat el Sant Gabriel (7-1) en la que és la primera victòria de les blaugranes a casa. L'equip de Xavi Llorens ha quallat la seva millor actuació de la temporada i ha oblidat per unes hores l'experiència europea contra l'Arsenal Ladies. Sonia, amb quatre gols, Marta Corredera, Alexia i Guti han sigut les autores dels set gols blaugranes. Carol Miranda ha fet el de l'honor per al Sant Gabriel, que no ha pogut enganxar-se en el marcador en cap moment tot i posar-se 2-1. Les de Takahisa Shiraishi tornen a caure fora de les posicions de la Copa de la Reina, just per darrere del Llevant Les Planes i el València.