Futbol Femení
Esports Futbol 09/09/2012

El Barça femení no pot amb el Rayo Vallecano a casa i torna a perdre (0-2)

Els gols de les madrilenyes Jenni i Natalia han servit per derrotar un Barça sense gol. L'Espanyol guanya per la mínima a Pamplona, el Sant Gabriel empata in extremis a València i el Llevant Les Planes perd a casa

Sonia Bermúdez intenta marxar de la pressió de Costa

Sant Joan DespíNomés l'Espanyol ha pogut sumar els tres punts en una jornada força negativa per als interessos dels quatre equips catalans de la Primera Divisió femenina. El Sant Gabriel ha esgarrepat un punt en l'últim sospir, mentre que el Llevant Les Planes, que debutava a casa en un partit de la màxima categoria, i el Barça, han perdut.

L'equip blaugrana ha tornat a encaixar una derrota, en perdre 0-2 contra el Rayo Vallecano a Sant Joan Despí. Després d'un primer temps en què les blaugranes han estat força desactivades en atac, Jenni ha avançat les madrilenyes pocs minuts abans del descans, en una acció de córner. A la represa, les noies de Xavi Llorens han aconseguit desencallar-se i apropar-se a la porteria defensada per Alicia. Però, malgrat fer mèrits per empatar, el Barça ha vist com ha sigut el Rayo qui ha trobat el camí del gol, a quinze minuts del final, per mediació de Natalia, que ha sentenciat el xoc per donar la segona victòria al Rayo, un dels quatre equips amb 6 punts a la classificació després de dues jornades.

L'altre equip invicte que ocupa la zona alta en aquest inici de temporada és l'Espanyol, que ha guanyat 0-1 a Pamplona. Les de Luis Carrión han patit més del previst per vèncer un Lagunak que les ha esperat amb dues línies de cinc jugadores tancades darrere. Al primer minut de joc, la blanc-i-blava Gimbert ha desaprofitat un penal comès sobre Brenda, però superat el quart d'hora de joc, Maripaz ha pogut batre per dalt la portera navarresa per traçar el camí de la victòria. Sense patiments defensius però amb un marcador ajustat, l'Espanyol ha tancat el triomf i consolida el bon inici de campanya abans de l'aturada d'una setmana.

El Sant Gabriel, de la seva banda, ha estrenat el seu caseller gràcies al punt aconseguit a Beniferri contra el València (2-2). Les noies de Takahisa Shiraishi s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Carol Miranda, però han vist com el València els remuntava, amb gols de Raquel Pinel i Arantxa. Ben superat el temps reglamentari i després d'una falta força protestada pel bàndol local, Maria Estella ha aconseguit fer el gol de l'empat per donar el primer punt a les de Sant Adrià.

No ha tingut tanta sort el Llevant Les Planes, que ha perdut 1-3 contra un seriós Llevant. Les noies d'Albert Sánchez han encaixat dos gols psicològics, un a l'inici de cada meitat, i això els ha complicat entrar al partit. Alicia, de cap, ha obert el marcador als vint segons de joc. Després de l'ensurt, les locals s'han ordenat i han pogut empatar gràcies a un xut des de dins l'àrea de Carriba. A la represa, i també en la primera acció de joc, Buceta s'ha regirat dins l'àrea habilitada per cert desordre defensiu local per fer l'1-2. Un pèl desanimades malgrat el suport de l'afició de Les Planes, les del Baix Llobregat han acabat veient com Bernauer, després d'una mala sortida de la portera Pam, rematava el triomf valencià amb l'1-3 final.