Futbol Femení
Esports Futbol 05/09/2013

El Brøndby danès, rival del Barça femení als setzens de la Champions

El partit d'anada es jugarà al Miniestadi el 9 o 10 d'octubre i la tornada, la setmana següent a terres daneses

Natalia Arroyo
2 min
El Barça no va poder fer res contra l'Arsenal en la seva primera participació a la Champions

BarcelonaEl Barça femení ha conegut aquest dijous el seu rival als setzens de final de la Lliga de Campions: serà el Brøndby IF, campió danès en les últimes tres temporades a la 3F Ligaen. L'eliminatòria s'obrirà al Miniestadi el 9 o 10 d'octubre, mentre que el partit de tornada serà a Dinamarca el 16 o 17 d'octubre.

El sorteig, celebrat a Nyon, ha aclarit també la ronda de vuitens de final, que enfrontaria les blaugranes –si guanyessin el duel previ amb les daneses– amb el vencedor del partit entre el Zuric Frauen suís i l'Sparta de Praga txec.

A diferència del sorteig de l'any passat, que va creuar el Barça amb el poderós Arsenal, són moltes les opcions del conjunt català de superar la primera fase en la que serà la seva segona participació en la competició continental. El Brøndby va aportar 9 jugadores internacionals a la selecció de Dinamarca que va ser semifinalista al passat Europeu de Suècia, però ha perdut una de les seves principals estrelles, la portera Stina Lykke Petersen, que ara juga a la Bundesliga alemanya a les files del Duisburg.

Dels altres emparellaments destaca sobretot el duel entre el París Saint-Germain i el Tyresö suec, dos dels equips cridats a competir pel títol. En el bàndol suec, de fet, juga l'experiquita Vero Boquete, a més de la madrilenya Jennifer Hermoso. D'altra banda, l'actual campió, el Wolfsburg s'enfrontarà al Pärnu JK d'Estònia, mentre que el favorit Olympique de Lió se les veurà amb el Twente holandès.

Els altres duels són:

Konak Belediyesi (TUR) - RTP Unia Racibórz (POL)


MTK Hungária FC (HUN) - 1. FFC Turbine Potsdam (GER)


R. Standard de Liège (BEL) - Glasgow City LFC (SCO)


FSK St.Pölten-Spratzern (AUT) - ASD Torres Calcio (ITA)


Apollon Limassol LFC (CYP) - SV Neulengbach (AUT)


ŽFK Spartak Subotica (SRB) - FC Rossiyanka (RUS)


PK-35 Vantaa (FIN) - Birmingham City LFC (ENG)


FC Zürich Frauen (SUI) - AC Sparta Praha (CZE)


LSK Kvinner FK (NOR) - FCR Malmö (SWE)


WFC SSHVSM Kairat (KAZ) - Arsenal LFC (ENG)


Thór/KA (ISL) - FK Zorkiy Krasnogorsk (RUS)


UPC Tavagnacco (ITA) - Fortuna Hjørring (DEN)

stats