Futbol Femení
Esports Futbol 26/05/2013

El Girona femení es jugarà l'ascens amb el Torrejón

Les noies de Pere Planas han derrotat 0-3 El Olivo en la tornada a Vigo, per tancar la primera eliminatòria per un rotund 7-0. Les madrilenyes han derrotat l'Añorga

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaEl Girona femení és a un pas d'aconseguir l'ascens a Primera Divisió. Només li queda una eliminatòria per superar, després de passar amb contundència el primer obstacle, El Olivo gallec, a qui han derrotat aquest diumenge per un rotund 0-3. Les noies de Pere Planas, que ja havien deixat la feina feta després del partit d'anada a Fontajau (4-0), han tornat a demostrar la seva superioritat a Vigo, on no han donat cap opció de remuntada al seu rival, tot i l'empenta amb la que han sortit les gallegues. Un gol de Sílvia ha rebaixat la intensitat de les locals, que han acabat d'abaixar els braços quan Sara Serna i Rebe han acabat d'arrodonir el marcador.

Ara, les gironines hauran de jugar una segona eliminatòria –l'última– per confirmar l'ascens. I ho faran contra el Torrejón, que ha golejat l'Añorga en el seu duel a Madrid (7-1). Les madrilenyes també havien encarrilat el pas a la segona fase amb un important triomf en l'anada a terres guipuscoanes (0-2).

L'altra eliminatòria la disputaran el Oviedo Moderno i el Granada, que s'han desfet de la Fundació Albacete i el Charco del Pino de Canàries, respectivament.

stats