Futbol Femení
Esports Futbol 15/03/2013

El Sant Gabriel rep el Llevant (16.30h) en un dels partits avançats de la jornada

Diumenge es juguen la resta de partits dels equips catalans: Reial Societat-Llevant Les Planes (12h), Barça-Prainsa Saragossa (12.30h, Barça TV), i Rayo Vallecano-Espanyol (13h)

Natalia Arroyo
2 min
Les jugadores del Sant Gabriel fan pinya abans d'un partit

BarcelonaLa 25a jornada de la Primera Divisió femenina té dos partits avançats a dissabte i un d'ells es juga a terres catalanes. Serà el que enfronti el Sant Gabriel amb el Llevant al Municipal José Luis Ruíz Casado (12.30h). Les noies de Takahisa Shiraishi han encadenat cinc jornades sense perdre i ocupen la setena posició, ben instal·lades en les posicions de Copa del Reina. El conjunt valencià, però, és quart i, amb 19 gols encaixats, és un dels equips més sòlids de la categoria.

La resta de partits amb representació catalana es jugaran diumenge. El Llevant Les Planes visitarà Zubieta per jugar contra la Reial Societat (12h). Tots dos equips estan empatats a 26 punts a la zona tranquil·la de la classificació. Les noies d'Albert Sánchez, a més, venen de trencar contra el València la seva ratxa negativa de resultats.

A la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí (12.30h, Barça TV), el Barça rebrà el Prainsa Saragossa amb l'objectiu de seguir amb la persecució que manté amb l'Athletic i l'Atlètic de Madrid. Les blaugranes, que encara han d'enfrontar-se amb l'equip basc però que tenen a favor el balanç general amb les madrilenyes (1-1 a Majadahonda i 2-0 a Barcelona), necessiten no fallar i esperar alguna ensopegada rival per pujar posicions. No sembla, però, que hagi de ser aquesta setmana: l'Athletic visita Olivenza per enfrontar-se al Llanos, penúltim classificat, i l'Atlètic de Madrid rep a casa el Collerenc, avantpenúltim. Extremenyes i balears, a més, s'hauran desgastat amb un partit aplaçat entre elles que juguen divendres.

D'altra banda, l'Espanyol es desplaçarà a Madrid per jugar contra el Rayo Vallecano (13.00h), rival amb el que està empatat a 41 punts i que aspira a superar a la classificació aquesta jornada. L'objectiu de les de Luis Carrión, despenjades del títol ja en la primera volta, és acabar la Lliga en la posició més alta possible per arribar amb energia a la Copa de la Reina, competició que poden confirmar matemàticament aquest diumenge si coincideixen alguns bons resultats.

La resta de partits de la jornada són:

Cajasol Trigueros - Lagunak (dissabte 19h)

Llanos Olivenza - Athletic Club (12.30h)

València - Sevilla (12.30h)

Atlètic de Madrid - Collerenc (13.30h)

stats