Futbol Femení
Esports Futbol 04/02/2012

L'Espanyol femení guanya el València (3-1) i posa pressió al Barça i l'Athletic, que juguen diumenge

Les blanc-i-blaves han guanyat a Sant Adrià, en el partit avançat de la jornada. Diumenge a les 12h, el Barça juga contra el Rayo a Vallecas, i l'Athletic rep a casa la Reial Societat. A les 12.30, l'Estartit s'enfronta al Reocín a Santander i a la 13, el Sant Gabriel juga contra el Màlaga

Natalia Arroyo
2 min
L'espanyolista Brenda dribla una defensa del València.

BarcelonaL'Espanyol ha obert la 20a jornada de la Primera Divisió femenina, amb una victòria treballada contra el València a Sant Adrià. Les de Luis Carrión han encarrilat el triomf a la primera meitat, gràcies als gols de Marta Torrejón (16'), i dos de Maripaz, pitxitxi de la Lliga. Salomé ha retallat distàncies a falta de mitja hora, però les valencianes no han inquietat el conjunt local, que ara espera una ensopegada dels seus dos grans rivals, Barça i Athletic, que juguen demà, juntament amb la resta de rivals.

Pel que fa al Barça, les noies de Xavi Llorens busquen aprofitar la confiança que l'empat en l'amistós contra l'INAC Kobe Leonessa els va proporcionar per seguir liderant la classificació. El desgast del partit de dijous pot afectar les cames de les jugadores i més en un camp on, malgrat que l'actual Rayo no sigui l'equip perillós d'altres temporades, no és fàcil puntuar.

L'Athletic, per la seva banda, rebrà a Bilbao a la Reial Societat, en un derbi basc que s'espera molt emocionant.

A partir de les 12.30 h, l'Estartit buscarà la victòria a Santander contra el Reocín, un rival directe a la zona baixa. Les càntabres són penúltimes a la classificació i són l'equip més golejat de la categoria. L'ocasió és propícia perquè les gironines s'allunyin de la zona de descens.

A les 13.00 h, el Sant Gabriel rebrà al Mpal Ruiz Casado de Sant Adrià al Club Atlètic Màlaga, que és qui tanca les places de descens, empatat a punts amb l'Estartit. Les noies de Pedro Martín, desenes amb 24 punts, poden donar un cop de mà a les gironines si derroten les andaluses, que només han marcat set gols en els deu partits que han jugat fora de casa.

La resta de partits són:

Collerenc - Prainsa Saragossa

Lagunak - Atlètic de Madrid

Llevant - El Olivo

Sporting de Huelva - Llanos de Olivenza

stats