Publicitat
Publicitat
image-alt

GUERRILLA URBANA

BIBIANA BALLBÈ

Box Barcelona, punt de trobada d’esport i cultura

Imagina’t un espai que és un punt de trobada de l’esport i la cultura de la nostra ciutat; imagina’t un lloc que escenifica la relació i interacció que existeix entre tots dos mons. Imagina’t un local que...

Yakumanka, Una ‘cevichería’ salvatge

Entres i la primera impressió és impactant: color, aglomeració, impactes per tot arreu. L’ambient general et transporta al mar: peixos, colors blaus, cordes marineres. Quatre passes més endins, t’adones que...

Casa Nova, el pa amb tomàquet ho fa tot més bo

Ocupa un lloc excepcional al bell mig del Born. Carrer del Rec cantonada amb el passeig del Born. El mític Sandwich & Friends ha donat pas a Casa Nova: un local que creua la modernitat amb la tradició i fa...

Abaixar les revolucions abans de vacances

A punt de començar les vacances, podem començar a abaixar les revolucions amb una escapadeta a Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa. A primeríssima línia de mar de la platja del Vendrell, a 40 minuts de...

El rigor i delicadesa de Romain Fornell

Després de 13 anys d’èxit rere èxit el Caelis s’ha traslladat: del Palace a l’Hotel Ohla Barcelona. Nou entorn, nova etapa, nous plats: no perd l’essència, però es renova i s’actualitza. Les noves etapes...

Això és estiu, això és vida!

L’última vegada que hi vaig anar va ser en un casament. Un dels bons, d’aquells que s’allarguen i que el dia següent només recordes vagament el que hi va passar. Tres mesos més tard i després que tothom en...

Amanides hawaianes i altres fusions

No fa gaire que tots els restaurants de moda de la ciutat han afegit un nou plat a la seva carta: els poke bowls. Amanides exòtiques que incorporen peix cru amb arròs i un grapat de toppings saludables:...

Un japonès on sempre ve de gust anar

És dimarts després de moltes hores de rodatge. El dia ha començat a les 6 i just fa 5 minuts que el rec ha fetstop: més de 15 hores sense parar. Amb el plaer de la feina ben feta em concedeixo el desig...

Menjar una porqueria de les bones i cap al llit

Després d’un llarg dia de reunions només tinc ganes i forces d’una cosa: menjar una porqueria de les bones i ficar-me al llit. Perdre el món de vista. Fa dies que tothom en parla. Així que avui és EL dia de...

Un petit oasi per als plats de Jordi Cruz

És com entrar a casa. Privat, íntim, còmode. Cap excés, res fora de lloc, tot al punt. Elegància, art, criteri. Perfecte per allunyar-se del moviment de Barcelona tot i estar just al mig de la ciutat. Un...

¿El millor restaurant xinès de la ciutat?

Auguro una febre similar a la dels japonesos. I aquest cop serà a cop de restaurant xinès: actualitzat i modernitzat. A Barcelona les últimes inauguracions han estat sonades. I ahir va ser el torn del Fan...

A partir d’ara ‘bar’ s’escriurà amb ‘v’

És dissabte, fa bon temps i ve de gust estar al carrer. I la veritat és que no se m’acudeix un pla millor que un grapat de foodtrucks, música de fons i una bona terrasseta. Per sort ja no és necessari que...

El millor peix cru del món

Decidit, no cal buscar més. El 99 Sushi Bar és el millor restaurant de fusió japonesa i mediterrània de Barcelona. O, si més no, en surto amb la sensació que mai havia tastat un sushiigual. Les peces són...

Visca el fenomen GREEN

El Green Spot és el nou hotspot de la ciutat. I no ho dic jo, ho diu un local ple de gom a gom des del primer fins a l’últim torn. Arribo una hora tard ( mea culpa! ) i tenim problemes per improvisar lloc...

No podria ser més feliç menjant així

El premi després de rodar 13 hores seguides dins d'un plató de televisió sense referència de llum ni pas del temps, és saber que acabaràs sopant en un dels locals més top de Barcelona. Jo m'he llevat a les...

Tonyina amb tonyina, Sisplau

Són les 11.45 a.m. Entre un milió i mig d’e-mails en trobo un que m’alegra el dia. “La família Balfegó es complau a convidar-te a tastar la Tunateca, el primer espai dedicat a estendre l’univers de la...

Creativitat a foc lent

Hi havia anat molt. Un grapat de sopars mítics: històries que encara explico ara. I avui m’he despertat amb ganes de tornar-hi. És dimarts, són les nou del vespre i torno allà on l’escena creativa de...

Andiamo!

Després d’una jornada intensiva de reunions al Soho House decideixo que vull acabar de passar el dia entre les seves quatre parets. I és que encara tinc pendent provar el Cecconi’s, el restaurant de la...

Sortir per tornar a entrar

Sóc fan incondicional de l’editorial Malpaso però fins avui no havia decidit quedar-me a sopar al seu restaurant. Després de cancel·lar una reunió he decidit baixar fins al carrer Girona a buscar un regal....

Sense carta, sense errors

T’imagines una instal·lació artística al voltant de la taula? Actuacions espontànies i en directe, una projecció de mapping al damunt del plat, gravacions per escoltar amb auriculars, una taula per...

Si pogués viuria en un hotel

No és la primera vegada que ho dic: si pogués viuria en un hotel. Per la seva essència: una vida suspesa en l’ara i l’aquí; en les entrades i les sortides, en els check-ins i els check-outs. La vida basada...

Un italià que no és un italià

Soc en una de les puntes que limiten el Turó Park de Barcelona, però mentalment fa estona que m’he catapultat a ple Meatpacking de Nova York. Dins del Luzio (botiga de referència de decoració de la ciutat)...

Japó + Perú = temptació

Barcelona passa per una fase nikkei: el ritme d’inauguracions de locals que aposten per la fórmula (Japó + Perú) = salvatge. En compto 3 en els últims dos mesos. I pel que m’expliquen, sembla que el ritme...

Passat, present, futur

És el lloc on m’escapo quan necessito distància. Amb el món, la feina, la gent, les coses. Quan venen canvis importants. Quan haig de prendre decisions clau. L’Hostal Empúries té alguna cosa de màgic,...

Brindis ‘nikkei’

És tard per a un sopar; d’aquells vespres que es compliquen sense saber ben bé per què; deuen ser quarts d’onze. Som al centre i tenim 1) molta gana; 2) ganes de menjar bé; 3) necessitat d’una nit de...

Ostres!

Sarrià és el barri del diumenge perfecte: la vida, a lloc; les converses, en ordre; les accions, a tempo. Racons, placetes, vermuts. Coneguts, saludats, amics. Nens que patinen, senyors que llegeixen el...

BBQ a la japonesa

Enric Granados is the place to be. Un dels millors carrers de Barcelona. En ple cor de l’Eixample, amb el trànsit limitat i amb una gran (i superatractiva) varietat d’oferta gastronòmica. I a la cantonada...

'Paradise is a place, it’s a state of mind'

Nope. Ja no fa falta morir per anar al paradís. Ni tampoc tenir la butxaca plena. Només cal saber el secret (per partida doble), baixar fins més avall del Museu Picasso i obrir –amb fermesa– dues portes. La...

Prohibit reservar

Fa dies que tinc el dia d’avui encerclat al calendari. Després de mesos sense veure’ns, toca retrobar-me amb una colla que viu més fora que dins. I que curiosament tinc la sensació que vaig veure ahir...

Amb amor i molta creativitat

Foodies romàntics, japonesos expatriats, mediterranis de paladar exòtic. Pugeu fins a Sant Gervasi, atureu-vos al carrer del Camp número 68, i rendiu-vos als peus de La Piccolina -una microcafeteria que...

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Següent >