Afganistan
Internacional 13/07/2011

França confirma la mort de cinc soldats gals en un atemptat a l'Afganistan

El contingent militar protegia una assemblea de notables quan un suïcida ha fet esclatar una bomba. Ja són 69 els militars francesos morts a l'Afganistan des de 2001

Efe
1 min

ParisFrança ha confirmat avui que són cinc els soldats francesos morts per un atemptat suïcida a la província oriental afganesa de Kapisa, en què també ha mort un civil afganès, i uns altres quatre soldats i tres civils han resultat ferits.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'atemptat ha tingut lloc en el districte de Tagab, quan una patrulla participava en la protecció d'una "shura" o assemblea de notables i un terrorista s'ha suïcidat en fer explotar una bomba a prop dels militars, segons un comunicat de l'Elisi.

Aquest atac arriba només un dia després del viatge a l'Afganistan del president francès, Nicolas Sarkozy, que va visitar les tropes franceses desplegades a Kapisa, província propera a Kabul.

Comptant les víctimes d'avui, ja són 69 els militars francesos que han perdut la vida des de l'arribada a l'Afganistan del contingent francès, a finals de 2001.

stats