Pakistan
Internacional 07/09/2011

Almenys 20 morts en un doble atemptat suïcida a la ciutat de Quetta, al Pakistan

El primer atac s'ha registrat davant d'una de les comissaries de la ciutat. I el segon, a la casa del subinspector general de la guàrdia de fronteres, on ha mort la seva dona

Efe
1 min
La comissaria atacada aquest matí / EFE

IslamabadAlmenys 20 persones han mort i 68 han resultat ferides avui a causa d'un doble atemptat suïcida a la ciutat de Quetta, al sud-oest del Pakistan. Entre les víctimes mortals hi ha tres membres de la guàrdia de fronteres.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El primer atemptat ha tingut lloc a les 9.00 h, hora local, a tocar de la comissaria de la ciutat. Deu minuts més tard, un insurgent ha fet esclatar una càrrega explosiva que duia adherida al cos, després d'irrompre a la residència del subinspector general de la guàrdia de fronteres. El policia ha resultat ferit, mentre que la seva dona ha perdut la vida.

Per ara, ningú ha reivindicat els atacs. Al conflicte tradicional entre grups separatistes i l'exèrcit, els darrers anys s'hi ha sumat la cada vegada més gran influència de les xarxes talibanes, que operen a diversos cantons de la frontera entre Pakistan i Afganistan.

stats