BRASIL
Internacional 12/01/2011

Almenys 147 morts per les pluges torrencials en una zona muntanyosa al sud del país

Les autoritats temen que s'incrementarà el nombre de víctimes per les inundacions i les esllavissades, i demanen ajuda a l'exèrcit de marina per a les tasques de rescat

Agències
1 min

Rio de JaneiroAlmenys 147 persones han mort aquest dimecres al Brasil arran del temporal que viu el país, que ha rebut en un dia les precipitacions previstes per un mes. Les pluges estan provocant riuades i allaus de terra a la muntanyosa àrea prop de Rio de Janeiro, que han deixat un balanç de dotzenes de morts i desapareguts. Al voltant de cinquanta persones estan desaparegudes i centenars d’habitants han quedat aïllats, sense electricitat ni telèfon. El governador d’aquell estat ha demanat ajuda a l'exèrcit de la marina per a les tasques de rescat. Amb aquesta xifra el nombre de víctimes pels aiguats ja arriba a les 160.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Ciutats turístiques com Nova Friburdo i Teresópolis s'han vist afectades, després que les pluges inundessin Sao Paulo aquest dimarts. El mes de febrer de l'any passat un temporal similar va deixar més de 70 morts.

stats