Alemanya
Internacional 09/09/2011

Angela Merkel recorda que el terrorisme "és un perill latent" amb què cal estar "vigilants"

En una entrevista en una televisió alemanya, amb motiu del desè aniversari de l'11-S, Merkel diu que el terrorisme és "la nova gran amenaça i la comunitat internacional haurà de treballar molt per aprendre a fer-li front"

Efe
1 min
La cancellera alemany / EFE

BerlínLa cancellera alemanya, Angela Merkel, ha recordat que el terrorisme "és un perill latent" i que "hem d'estar vigilants a totes hores", tot i que ha subratllat que "la cooperació internacional funciona de manera extraordinària" a l'hora de combatre'l.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En una entrevista en una televisió alemanya, amb motiu del desè aniversari de l'11-S, Merkel comenta que "després de la Guerra Freda tots teníem l'esperança que els grans conflictes havien quedat enrere".

Una esperança que "no va durar gaire, i ara veiem que no hem trobat l'estratègia definitiva per fer front a les anomenades amenaces asimètriques de grups, no d'estats contra estats", diu la cancellera.

En aquest sentit, destaca que el terrorisme "és la nova gran amenaça i la comunitat internacional haurà de treballar molt per aprendre a fer-li front".

stats