Canvi climàtic
Internacional 28/11/2010

Associacions ambientals i socials demanen resultats

Representants d’ONGs ecologistes i d’associacions socials reclamen als líders reunits a la conferencia de la ONU sobre el Canvi Climàtic que recuperin el temps perdut i evitin una catàstrofe natural i humana, després del fracàs del la trobada de l’any passat

Laia Gordi
1 min
Indígenes bolivians caminen prop de les seus de la Cimera del Clima a Cancún

BarcelonaGreenpeace avisa als països participants que no s’amaguin rere l’argument que EUA és un dels majors contaminants.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els ministres de més de 190 països són a Mèxic, a la ciutat de Cancún on hna començat les converses del clima per minimitzar l'impacte de l'escalfament global, la necessitat que s'arribi a un acord contrasta amb les baixes expectatives dels participants.

Si la cimera no aconsegueix un pacte eficient per reduir seriosament les emissions de CO2, l'escalfament global podria afectar centenars de milions de persones que viuen en les àrees més pobres del món i hi ha un gran perill que puguin els nivells del mar, la sequera i la fam.

Les decisions de la cimera de l'any passat a Copenhagen no va ser suficient ni tant sols per assolir la meitat dels objectius per mantenir l'escalfament a 2 graus centígrads en 100 anys. Si continuem com fins ara, diuen els científics, les temperatures pujaran entre 3 i 4 graus.

stats