Publicitat
Publicitat

Un home li talla els dits a la seva muller perquè deixi d'estudiar, a Bangladesh

Un home li ha amputat els dits de la mà dreta a la seva dona a Bangladesh. "Em va dir que em volia donar una sorpresa, i després que volia posar punt final als meus estudis"

Un home li ha tallat els dits de la mà dreta a la seva dona perquè no volia que continués estudiant, a Bangladesh, segons informa el diari local Daily Star. L'home li va amputar els dits amb un matxet, els va llençar a la paperera i ho va justificar dient que no volia que continués amb els seus estudis.

La jove, Hawa Akhter Jui, era a casa de la seva cunyada quan va aparèixer el seu marit, Rafiqui Islam. "Em va portar a una habitació i em va dir que em volia donar una sorpresa". A continuació, ell li va tapar els ulls amb un mocador: "Notava que estava enfadat, però no em vaig atrevir a protestar", relata.

Segons explica la víctima de l'agressió, l'home li va preguntar que per què continuava estudiant i, de cop, "em va dir que posaria punt i final als meus estudis".

Akhter Jui va ser traslladada a un hospital tres hores després, però no se li van poder unir els dits a la mà. El seu marit ja està detingut i ella assegura que vol continuar estudiant: "Faré tot el possible per continuar. Vull ser advocada", diu.

Els fets van tenir lloc el passat 4 de desembre a la localitat de Narsingdi, prop de la capital del país, Dacca, tot i que no s'han fet públics fins dues setmanes després.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT