Itàlia
Internacional 23/04/2012

Berlusconi va oferir "cobrir d'or" Ruby a canvi del seu silenci

La premsa italiana publica les converses telefòniques en les quals la jove marroquina assegura als seus amics que l'ex primer ministre italià li ha ofert molts diners perquè es faci "la boja"

Efe
2 min
Ruby, la jove marroquina que presumptament va acudir a festes de Berlusconi quan era menor

RomaLa jove marroquina Karima Keyek –més coneguda pel sobrenom de Ruby– assegura durant una conversa telefònica a una amiga que l'ex primer ministre italià Silvio Berluconi li va oferir diners a canvi del seu silenci. La noia, que presumptament va acudir a les festes del polític quan era menor d'edat, afirma durant la conversa que Berlusconi li havia trucat i li havia dit: "Ruby, et dono tots els diners que vulguis, et pago, et cobreixo d'or, però l'important és que ho amaguis tot, no has de dir res".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El document sonor de la conversa –que es va produir el 28 d'octubre de 2010 i que forma part de la investigació del cas Ruby– ha sigut difós per primera vegada per la premsa italiana.

Mentre parlen, l'amiga de Ruby li pregunta de què coneix Berlusconi i ella li assegura que són amics des de fa un any però nega haver mantingut relacions sexuals amb ell. "La gent pensa de seguida malament, perquè veu una noia maca que va a casa de Silvio. Ell cada setmana em dóna 47.000 euros i la gent pensa per què fa tot això per ella, perquè han tingut sexe, però no és així ", comenta Ruby durant la conversa.

La marroquina explica, a més, que nombrosos periodistes havien intentat aleshores parlar amb ella però que s'havia negat a concedir entrevistes, perquè considerava que havia d'esperar que Berlusconi parlés amb ella abans d'afrontar la premsa.

Les excuses del Cavaliere

En una altra conversa, aquest cop amb una jove anomenada Grazia, interceptada pels investigadors el 26 d'octubre de 2010, Ruby explicava a la seva amiga que s'havia embolicat la troca i que sortia en tots els diaris com "la menor de Berlusconi". En aquesta escolta Ruby assenyalava que Berlusconi li havia trucat i li havia demanat que es fes "la boja" i que el salvés.

En una altra trucada del 28 d'octubre parlava amb el seu amic Sergio i li explicava que havia demanat cinc milions d'euros a Berlusconi, que l'exmandatari havia acceptat pagar a canvi que es fes "la boja".

Berlusconi està sent jutjat pel cas Ruby al Tribunal de Milà, acusat d'inducció a la prostitució de menors i abús de poder.

stats