Internacional 27/10/2011

Berlusconi mira el cul a la primera ministra danesa

Després d'una breu salutació, el dirigent italià ha girat el cap per veure com s'allunyava Helle Thorning-Schmidt, la seva homòloga danesa

Efe
1 min

Brussel·lesEl primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha aprofitat aquest dijous una breu salutació amb la seva homòloga danesa, Helle Thorning-Schmidt, per mirar-li el cul sense dissimular, segons informa l'agència EFE.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Abans de començar la Cimera europea d'avui, a la seu del Consell de la Unió Europea (UE) a Brussel·les, Berlusconi s'ha creuat a la sala de reunions amb Thorning-Schmidt, a la qual ha saludat amb una petita reverència amb el cap i un encaixada de mans.

Després d'aquesta breu salutació, la primera ministra danesa s'ha allunyat cap al seu lloc a la taula de reunions, mentre que Berlusconi ha aprofitat que estava d'esquena per girarar-se i abaixar la mirada per admirar-li el cul.

El gest del primer ministre italià ha sigut captat per les càmeres del Consell de la UE i ressaltat per diversos mitjans de comunicació del seu país, alguns dels quals fins i tot han penjat el vídeo a internet.

Els caps d'Estat i de Govern de la Unió Europea (UE) segueixen reunits a Brussel·les per trobar una solució a la crisi econòmica que afecta la zona euro.

stats