ESTATS UNITS
Internacional 10/05/2011

La família de Bin Laden pretén demandar Barack Obama

Un dels fills del líder d'Al Qaida considera el president nord-americà “responsable” de la mort del seu pare i veu “humiliant” que llancessin el cos al mar

Afp
1 min
Ossama bin Laden

WashingtonUn dels fills d'Ossama bin Laden ha amenaçat amb demandar el president dels Estats Units, Barack Obama, i l'ha considerat “responsable” del destí del seu pare. Ben Omar bin Laden ha considerat “inacceptable i humiliant” que llancessin el cadàver de Bin Laden al mar. “És humanament i religiosament inacceptable que algú del nivell d'Obama llenci un cos per la borda d'una manera humiliant per a la seva famñilia i els seus seguidors”, assegura Omar bin Laden en nom de tots els seus germans, i afegeix que la família es reserva el dret a demandar els funcionaris nord-americans davant la justícia.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Diverses autoritats musulmanes ja van considerar incompatible amb l'Islam la decisió dels EUA de llançar el cos de Bin Laden al mar, tot i que des de la Casa Blanca es va assegurar que es va seguir el ritual musulmà abans d'acabar amb les restes.

stats