Internacional 03/05/2011

Bin Laden estava desarmat i la seva dona va intentar fer-li d'escut

El portaveu de la Casa Blanca admet que van trobar el líder d'Al-Qaida indefens però assegura que "es va resistir". Una de les esposes es va intentar interposar entre l'agent que disparava i el seu marit i va rebre un tret a la cuixa

Agències
1 min

WashingtonOssama Bin Laden estava desarmat quan els agents dels EUA es van presentar a casa seva, al Pakistan. Ho ha admès el portaveu de la Casa Blanca en la seva darrera compareixença, aquest dimarts a la tarda. Tanmateix, Jay Carney ha assegurat que el líder d'Al-Qaida "es va resistir" i els agents nord-americans, que van actuar "amb la màxima professionalitat", segons el seu punt de vista, van haver de disparar contra ell. "La resistència no requereix d'una arma de foc", ha argumentat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat el mateix portaveu d'Obama, els agents van matar primer dos missatgers de Bin Laden i una dona que va rebre una bala del tiroteig. I un cop a l'habitació del terrorista més buscat, la seva dona va intentar fer-li d'escut i va rebre un tret a la cama, al qual va sobreviure. Després, els agents van matar Bin Laden.

stats