Món
Internacional 12/07/2011

Un nen 'imant' de Brasil demostra les propietats magnètiques del seu cos

Objectes de tot tipus, com coberts o olles de cuina, se li adhereixen a la pell

Redacció
1 min

BarcelonaEl pare de Paulo David Amorin ha volgut demostrar les capacitats magnètiques del seu fill. El nen, d'onze anys i veí d'un poble petit situat al nord-est del Brasil, ha deixat que les càmeres d'una televisió local enregistressin l'estrany fenomen de com se li adhereixen tota mena d'objectes que solen atraure els imants: des de coberts, telèfons mòbils, controls remots i fins i tot olles per cuinar.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons apunta la BBC, el pare del nen ha explicat que van descobrir les propietats magnètiques del seu fill un dia que van demanar a Paulo que portés uns coberts i va aparèixer amb els estris enganxats a la pell.

Els metges consultats no han pogut determinar la causa del fenomen però el doctor brasiler Dix-Sept Rosado Sobrinho ha assegurat que no és l'únic cas que es coneix de persones amb capacitats magnètiques. Els metges han dit que la salut està en perfecte estat i que no corre cap perill.

El món de la ciència ja s'havia pronunciat sobre les suposades propietats magnètiques d'alguns éssers humans, quan la premsa s'havia fet ressò d'altres casos similars al de Paulo. Els científics asseguren que cap humà ha demostrat tenir propietats d'aquest tipus. El psicòleg Benjamin Radford, expert en assumptes paranormals, assenyala en un article publicat a la revista especialitzada Discovery News que la clau per entendre el fenomen rau en la física de la fricció".

stats