Internacional 13/10/2011

Almenys vuit morts en un tiroteig a Califòrnia

La policia ha detingut un home que hauria disparat a les persones que es trobaven dins una perruqueria. També s'han comissat diverses armes, informa AP

Agències
1 min

Seal Beach p { margin-bottom: 0.21cm; } Almenys vuit persones han mort i una més ha resultat ferida greu en un tiroteig en una perruqueria a la ciutat de Seal Beach, a Califòrnia, segons han informat les autoritats del sud d'aquest estat nord-americà. La policia ha detingut un home a uns 800 metres del lloc dels fets que hauria disparat a persones que es trobaven dins una perruqueria. Els agents han informat que han comissat diverses armes, informa l'agència AP.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El comissari de policia Steve Bowles ha dit a la cadena de televisió KCAL-TV que el detingut no ha oposat resistència quan l'han aturat en un Stop i que han trobat diverses armes al seu cotxe.

El mòbil del tiroteig encara s'està investigant, segons Bowles, tot i que una treballadora de la perruqueria ha explicat en un mitjà local que l'home és el marit d'una altra treballadora.

La perruqueria, anomenada Salon Meritage, s'ubica al número 500 de l'autopista Pacific Coast a Seal Beach, al sud-est de Los Angeles. Sis de les víctimes van morir a l'acte i dues més ho han fet més tard a l'hospital. El ferit es troba en estat crític.

Seal Beach és una tranquil·la localitat costanera situada a 45 quilòmetres al sud de Los Angeles amb prop de 25.000 habitants.

stats