Publicitat
Publicitat

MÓN

Clinton insinua que pot deixar el Departament d'Estat el 2012

La secretària d'Estat dels EUA obre la porta a retirar-se després del primer mandat de Barack Obama

La secretària d'Estat dels EUA, Hillary Clinton, ha deixat oberta la possibilitat d'abandonar el Departament d'Estat el 2012 i retirar-se després del primer mandat de Barack Obama.

En entrevistes concedides a tres cadenes de televisió -ABC, CBS i NBC- la cap de la diplomàcia nord-americana ha estat preguntada en cadascuna sobre el seu futur polític, tot i que ella ha deixat ja clar que no pretén aspirar de nou a la presidència dels EUA i que voleu passar de la vida pública a la privada.

En CBS ha reiterat que els dies en què aspirava a càrrecs públics formen part del seu "passat molt feliç".

"Estic encantada de poder treballar actualment en aquest càrrec, però he dit en moltes diferents ocasions que estic desitjant tornar a la vida privada, cosa que no he pogut experimentar en molt temps", ha dit a l'NBC Clinton.

En les últimes tres dècades Clinton ha estat a la primera línia de la vida política, primer com a primera dama a l'estat d'Arkansas, després com a primera dama dels EUA, després com a senadora, candidata presidencial i ara com a secretària d'Estat.

"Estic orgullosa de servir aquest president. Crec que hem avançat molt a l'hora de recuperar el lideratge nord-americà i la credibilitat en el món. Però estic desitjant tenir una mica més de temps lliure i unes quantes hores més per simplement prendre aire ... ", ha expressat.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT