Israel
Internacional 22/08/2011

Continuen els atacs entre Gaza i Israel malgrat l'alto el foc anunciat per Hamàs

L'exèrcit israelià informa que 16 projectils s'han llançat avui des de Gaza cap a Israel, sense causar cap ferit. El primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, responsabilitza Hamàs dels atacs, malgrat que l'organització islamista va anunciar un principi d'acord d'alto el foc de totes les faccions palestines

Efe
1 min
Soldats israelians a Cisjordània / EFE

JerusalemLes milícies de Gaza han continuat llançant coets i Israel ha tornat a bombardejar la franja aquesta nit, malgrat que Hamàs havia anunciat un principi d'acord d'alto el foc de totes les faccions palestines, llevat d'una.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La portaveu de l'exèrcit israelià als mitjans estrangers, Avital Leibovich, ha indicat a través de Twitter que, des d'ahir a la nit, 16 projectils s'han disparat des de Gaza contra Israel. No n'hi ha cap que hagi causat ferits i dos els va interceptar el nou sistema antimíssils Kipat Barzel [Cúpula de ferro].

Per la seva banda, l'exèrcit israelià va bombardejar, ahir a la nit, des de l'aire, el nord de Gaza contra un grup de llançadors de coets, sense causar ferits, segons fonts militars.

En una reunió d'urgència celebrada aquesta matinada, el primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, ha responsabilitzat el moviment islamista Hamàs dels atacs.

Malgrat els esforços internacionals de mediació i els anuncis de treva, les hostilitats continuen per cinquè dia consecutiu en el marc d'una escalada de violència en què ja han mort quinze palestins (tres dels quals són menors) i un israelià.

stats