COSTA D'IVORI
Internacional 02/12/2010

Fins a vuit morts en un atac a una seu de l'oposició

Una acció en unes oficines del candidat opositor a la capital deixa fins a vuit víctimes. L'ONU adverteix els dos presidenciables que evitin declaracions que generin violència

Redacció
1 min
Un policia de l'ONU abandona la seu de l'oposició que ha patit l'atac.

Abidjan p { margin-bottom: 0.21cm; } Les Nacions Unides han advertit als dos candidats de les eleccions presidencials de Costa d'Ivori que s'abstinguin de fer crides que puguin incitar a la violència. De fet, la web de notícies de la BBC ha informat que una oficina a Abidjan del líder de l'oposició, Alassane Ouattara, ha estat atacada aquest dimecres a la nit i ha deixat almenys quatre morts, tot i que el setmanari 'Jeune Afrique' assegura que pot arribar a vuit. El país i la comunitat internacional esperen l'anunci dels resultats de la segona volta, després que hagi acabat el termini fixat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'ONU també s'ha sumat a les crides de la Unió Africana, la Unió Europea i els Estats Units perquè es publiquin al més aviat possible els resultats d'aquests comicis. La comissió electoral que s'encarrega d'anunciar-los no ha pogut per impediments de partidaris del president sortint, Laurent Gbagbo.

stats