Internacional 09/03/2012

Denuncien una novaiorquesa multimilionària per obligar una minyona a treballar 17 hores al dia per 65 cèntims

La dona viu en una mansió de 34 habitacions i, segons la denúncia dels agents d'immigració, feia dormir la treballadora en un vestidor

Ara
1 min
Imatge aèria de la mansió / 'The Smoking Gun'

BarcelonaUna dona de Nova York que viu en una mansió amb 34 habitacions s'enfronta a càrrecs penals després que l'agència d'immigració l'hagi denunciat per fer treballar la seva minyona 17 hores al dia i 7 dies a la setmana per 0,65 cèntims d'euro l'hora, segons un document judicial al qual ha tingut accés el diari digital especialitzat en aquests assumptes 'The Smoking Gun'.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La treballadora, d'origen indi, vivia en la mansió de la dona, que, segons la denúncia presentada per l'agència federal d'Immigració, l'obligava a dormir en un armari-vestidor.

La mansió [a la foto] compta amb un heliport, una piscina interior, 15 llars de foc i està valorada en més de 30 milions de dòlars. Tot i així, segons la denúncia penal contra Annie George, la propietària de la casa després de la mort del seu marit en un accident d'avió, va pagar només 29.000 dòlars a V. M. (inicials de la treballadora) durant els 5 anys i mig que va treballar per a la família, tot i que havia promès pagar-li uns 1.000 dòlars al mes.

stats