Regne Unit
Internacional 29/08/2011

Desplegament policial, 88 detinguts i molt de color al multitudinari carnaval londinenc de Notting Hill

La majoria de detinguts són per delictes menors com possessió de drogues o desordres públics. 6.500 agents vetllen avui per la seguretat de la desfilada de carrosses

Efe
1 min
Un grup de timbalers a Notting Hill / Getty

LondresLa Policia Metropolitana de Londres ha detingut fins ara 88 persones per delictes menors com ara possessió de drogues o desordres públics en el decurs del multitudinari i popular carnaval del barri londinenc de Notting Hill, que va començar ahir i continua avui en una jornada festiva a tot el Regne Unit.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Scotland Yard ha desplegat un dispositiu sense precedents en aquest acolorit carnaval amb 5.500 agents destinats a tasques de vigilància, ahir, i un total de 6.500 policies per vetllar per la seguretat durant la gran desfilada de carrosses d'avui.

Tot aquest desplegament respon als temors a que hi pugui haver disturbis com els que va haver-hi entre el 6 i el 8 d'agost a Londres, quan la ciutat va viure una onada de violència al carrer sense precedents en què es van cremar edificis i vehicles, van saquejar-se comerços i per la qual van ser detingudes més de 2.000 persones.

stats