EGIPTE
Internacional 29/11/2010

Diverses ONG i l'oposició denuncien irregularitats durant la jornada d'eleccions parlamentàries

El Germans Musulmans asseguren que hi ha cent persones d'aquest moviment detingudes. Un diari informa que dues persones han mort en enfrontaments

Efe
1 min
Policies s'asseuen a sobre de les urnes després del tancament els col·legis electorals a Alexandria.

El Caire p { margin-bottom: 0.21cm; } La policia egípcia ha detingut almenys cent membres dels Germans Musulmans durant la jornada de les eleccions d'aquest diumenge per renovar la cambra baixa del Parlament. Així ho ha denunciat el principal moviment opositor al país nord-africà, que també ha assegurat que tres dones de l'agrupació van resultar ferides al nord de la capital, el Caire.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els Germans Musulmans s'afegeixen a diverses ONG a l'hora de denunciar irregularitats el dia dels comicis, com ara la prohibició de l'entrada dels representants dels candidats als col·legis electorals, la compra de vots i incidents violents entre votants seguidors de candidatures diferents.

A més, segons el diari The Egyptian Gazette, durant la jornada electoral dues persones han mort en enfrontaments entre seguidors de candidats rivals. De fet, s'han produït aldarulls que han provocat 21 ferits.

stats