Ucraïna
Internacional 18/08/2011

Empitjora la salud de l'exprimera ministra ucraïnesa, Júlia Timoshenko, en presó preventiva

"Per motius desconeguts, han aparegut per tot el seu cos senyals de vasos sanguinis trencats", ha dit un dels seus col·laboradors. La líder opositora ha demanat que deixin entrar a la presó el seu metge personal perquè no vol que el personal mèdic del centre la visiti

Efe
1 min

KievLa salud de l'exprimera ministra ucraïnesa, Júlia Timoshenko, que es troba en presó preventiva des de principis de mes, ha empitjorat en les últimes hores, segons Alexandr Turchínov, col·laborador de la líder opositora. "Per motius desconeguts, han aparegut per tot el seu cos senyals de vasos sanguinis trencats", ha dit Turchínov, vicepresident del partit opositor Batkivschina, citat per les agències locals.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Per aquest fet, Timoshenko ha demanat al Tribunal que la jutja des de finals de maig que autoritzi el seu metge personal a que la visiti a la presó.

Per la seva banda, el jutge encarregat del procés ha explicat avui que ha donat indicació perquè l'equip mèdic de la presó visiti Timoshenko. La resposta de la líder opositora ha estat que "no confiaré mai la meva salut o la meva vida a aquest poder".

stats