Regne Unit
Internacional 10/08/2011

Activista negre a periodista de la BBC, en directe: "Una mica de respecte per a un vell negre"

La periodista de BBC News Fiona Armstrong acaba acusant el veterà escriptor, periodista i activista Darkus Howe de participar en els disturbis de Londres, i ell li demana respecte per a "un vell negre de les Índies Occidentals"

Redacció
1 min

BarcelonaLa periodista de la cadena britànica BBC News, Fiona Armstrong, va entrevistar ahir a l'escriptor, periodista i activista pels drets dels negres, Darkus Howe, nascut a Trinitat i Tobago el 1943 i resident a Brixton, al sud d'Anglaterra, sobre els disturbis que està vivint el Regne Unit. L'entrevista, en directe, va anar pujant de to a mesura que Howe es negava a condemnar la violència i Armstrong mirava de reconduir el diàleg com podia, fins i tot quan l'escriptor va titllar de crim la mort del taxista de 29 anys, Mark Duggan, que va ser la guspira dels aldarulls, dissabte a la nit.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En un determinat moment, Armstrong va tallar Howe insinuant que ell mateix havia participar en els aldarulls, al què l'escriptor va contestar que: “No he participat mai en cap disturbi. He estat en manifestacions que han acabat en conflicte. Una mica de respecte per a un vell negre de les Índies Occidentals, i deixi ja d'acusar-me de violent...”.

stats