Publicitat
Publicitat

MÓN

Exteriors desaconsella viatjar a Tunísia pels disturbis

Recomana no endinsar-se a les zones interiors del país a causa de les protestes socials que viu des de fa tres setmanes

El Ministeri d'Afers Exteriors desaconsella als ciutadans espanyols viatjar a les zones interiors de Tunísia a causa de les protestes socials que viu el país des de fa tres setmanes, que han causat almenys 18 morts.

Exteriors, a la seva pàgina web (www.maec.es), recomana especialment no traslladar-se al quadrat format per les ciutats de Le Kef, Siliana, Sidi Bouzid i Kaserine, així com a la regió de Gafsa, al centre del país.

El departament que dirigeix Trinidad Jiménez aconsella al mateix temps "extremar la prudència i evitar manifestacions i concentracions" a la resta del país, especialment a les zones més turístiques del litoral, ja que "en les actuals circumstàncies, podrien derivar en episodis de violència ".

Els enfrontaments entre els manifestants i les forces de l'ordre registrats a Tunísia des de finals de desembre han causat 18 morts, segons el Govern, i entre 35 i 50, d'acord amb les xifres dels sindicats i els partits d'oposició.

El Govern, a través d'un comunicat d'Exteriors, ha fet una crida perquè "cessi immediatament la violència, es restableixi la normalitat i es garanteixi el respecte dels drets i les llibertats fonamentals".

L'Executiu espanyol manifesta la seva "gran preocupació" pels esdeveniments i lamenta la pèrdua de vides humanes i els danys causats, alhora que expressa la seva solidaritat amb les famílies de les víctimes.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT