França
Internacional 09/02/2011

El primer ministre francès i la seva família van visitar Abu Simbel convidats per Mubàrak aquest Nadal

El setmanari satíric francès Le Canard Enachainé revela avui que François Fillon va visitar el desembre Egitpe convidat pel rais. L'escàndol se suma al de les vacances a Tunísia amb un membre del clan Ben Ali de la ministra d'exeriors francesa.

Redacció
1 min
Portada de Le Canard Enchainé d'avui.

BarcelonaEl primer ministre francès, François Fillon, va fer una visita privada al temple d'Abu Simbel aquest Nadal en un avió de les forces armades egípcies. La visita al temple es va donar en el marc d'un viatge oficial, que el primer ministre va aprofitar per fer uns dies de vacances amb la seva família. En filtrar-se ahir les revelacions que el setmanari recull en la seva edició d'avui, l'Elisi es va afanyar justificar l'episodi argumentant que, tot i que es tractava d'una visita oficial, les despeses d'aquestes jornades d'oci van anar a càrrec del primer ministre.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'escàndol arriba quan la ministra d'Exteriors, Michèle Aillot-Marie, està fortament qüestionada després que la mateixa revista publiqués que havia anat de vacances a Tunísia amb el seu company en un jet privat propietat d'un membre del clan Ben Ali.

El diari Le Monde es pregunta avui sobre els "abusos" dels viatges presidencials.

stats