Internacional 31/05/2012

Un altre jubilat grec se suïcida per la crisi a Atenes

Un home de 61 anys es penja d'un arbre en un parc. A principis d'abril, un jubilat de 77 anys es va disparar un tret mortal al davant del Parlament

Ara
1 min

BarcelonaLa crisi grega s'ha emportat la vida d'un altre pensionista. Aquest dimecres, el cos sense vida d'un jubilat de 61 anys ha sigut trobat en un parc d'Atenes. Segons explica el diari grec 'Athens News', un treballador del recinte ha trobat el cos de la víctima penjat d'un arbre amb una nota en què es llegia: "No tinc antecedents policials. No sóc bevedor i tampoc he pres mai drogues ni he anat amb dones. No he entrat mai a un 'coffee house'. Només he treballat sempre! Però vaig cometre un greu error: em vaig establir professionalment als 40 anys i em vaig endeutar. Ara sóc un idiota de 61 anys que ha de pagar. Tant de bo que els meus néts no neixin a Grècia. Deixeu-los conèixer altres llengües, perquè Grècia serà esborrada del mapa. A menys que hi hagi un polític amb els pebrots de Thatcher per posar-nos a ratlla".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La víctima, pare dos fills, travessava greus problemes financers que l'haurien portat a la decisió de suïcidar-se.

Els suïcidis a Grècia han augmentat considerablement els darrers tres anys. Un dels casos més sonats va ser el d'un jubilat de 77 anys que a principis de l'abril passat es va disparar un tret a la plaça Sintagma d'Atenes, just davant del Parlament grec.

stats