Publicitat
Publicitat

Grècia

Grècia llogarà els seus policies per cobrir despeses

A partir d'ara, usuaris privats podran contractar els serveis d'un agent per 30 euros l'hora o d'un cotxe patrulla per 10 euros l'hora. Els beneficis seran utilitzats per cobrir els costos de l'equipament i la infraestructura de la policia

El ministeri de Protecció Ciutadana de Grècia llogarà els seus agents de policia per recaptar fons i així equilibrar les despeses d'equipament de les forces de seguretat. D'aquesta manera, usuaris privats podran contractar els serveis d'un agent per 30 euros l'hora o d'un cotxe patrulla per 10 euros l'hora.

Segons una circular ministerial, es podran llogar els serveis de la policia per "escortar explosius o materials perillosos, objectes privats de gran valor, obres d'art i diners" i també per a l'entrenament de forces de seguretat privades i per a la participació en pel·lícules de cinema o sèries de televisió.

"No significa que qualsevol pugui agafar el telèfon i demanar un policia de lloguer", ha assegurat una font policial. De fet, el ministeri ha subratllat que només es podrà requerir aquests serveis "en casos específics" i que "no estiguin subjectes a previsions relacionades amb l'ordre públic i la seguretat".

"Els diners seran part del benefici del pressupost estatal i seran utilitzats per cobrir els costos de l'equipament i la infraestructura de la policia grega", ha assenyalat el ministeri de Protecció Ciutadana en el seu comunicat.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT