Gran Bretanya
Internacional 29/04/2011

L'edició digital de 'The Guardian' ofereix avui una versió alternativa per a republicans

El diari britànic va publicar dimecres una guia "no oficial" del casament plena de bromes irreverents. Arreu de la Gran Bretanya s'han organitzat festes per escapar-se de la cerimònia

Redacció
1 min
Guardian Republicà

BarcelonaL'edició online del diari britànic The Guardian té avui dues versions: una per a monàrquics i l'altra per a republicans. La primera obre amb el bloc d'informacions sobre el casament reial; la segona omet la notícia del dia i obre amb la repressió a Síria i una notícia sobre Superman. Cadascú pot clicar la versió que més li interessi.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El diari, que abandera la premsa amb simpaties republicanes, fa un editorial amb una petició simple: "Després de la histèria, la infantilització i la desproporció generalitzada que tan sovint han envoltat els esdeveniments reials a finals del segle XX, seria molt benvingut i reconfortant un acurat sentit de la perspectiva sobre on se situa aquest casament en l'esquema dels afers nacionals el segle XXI".

El diari va publicar dimecres un suplement especial en clau d'humor ple de bromes irreverents. Entre altres coses, The Guardian proposa avui algunes activitats alternatives per fugir del casori més mediàtic de la història.

stats