Publicitat
Publicitat

BÈLGICA

Informe anual de l'organització

Toc d'alerta de Human Rights Watch a la UE

L'últim document sobre drets humants de l'ONG critica el que qualifica d'actitud massa permissiva amb els règims repressius, amb eines com el diàleg o la cooperació

La Unió Europea és massa permissiva amb els règims repressius respecte als drets humans. Així ho indica l'organització Human Rights Watch a través del seu informe sobre la situació del dret humanitari al món. Segons l'ONG, que precisament ha presentat el document a la capital comunitària, Brussel·les, les paraules diàleg i cooperació són massa sovint una excusa per no fer res sobre aquesta matèria.


Human Rights Watch posa com a exemple la poca pressió que ha fet la UE a l'Uzbekistan i el Turkmenistan perquè no permetin l'accés de més armament a l'Afganistan. L'organització assenyala també que la UE ha començat el diàleg amb Sèrbia per aconseguir un acord d'associació i estabilització, malgrat que el país balcànic no ha detingut ni lliurat a la justícia el líder militar Ratko Mladic. Això era un requisit per iniciar les negociació.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT