Pakistan
Internacional 07/05/2011

El cap dels serveis secrets pakistanís viatja a Washington enmig de rumors sobre la seva destitució

Ahmad Shuja Pasha es reunirà amb el cap de la CIA, Leon Panetta. Els Estats Units han demanat que es desvetllin les identitats dels membres dels serveis secrets que podien tenir vincles amb Bin Laden

Efe
1 min

IslamabadEl cap dels serveis d'intel·ligència del Pakistan (ISI), Ahmad Shuja Pasha, ha sortit d'Islamabad en direcció a Washington, segons assegura l'agència EFE, per reunir-se amb l'actual director de la CIA, Leon Panetta. No hi ha informacions oficials que ho confirmin i, de fet, hi ha força confusió. Segons altres fonts, Pasha també passarà per l'Aràbia Saudita. La premsa local pakistanesa parla avui sobre una imminent dimissió o destitució del director dels ISI.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els ISI i Pasha, en concret, han estat a l'ull de l'huracà des de la mort de Bin Laden aquest dilluns a la ciutat d'Abbotabad, molt propera a la capital del país i amb una gran presència militar. És per això que s'ha criticat molt als ISI, per no haver informat sobre la localització del terrorista més buscat del món.

El diari The New York Times publica avui que la Casa Blanca ha demanat a l'ISI que reveli les identitats dels seus agents més importants per determinar si tenien algun vincle amb Bin Laden.

stats