SUCCESSOS
Internacional 06/05/2012

Un incendi en un Karaoke provoca 9 morts i 25 ferits a Corea del Sud

D'entre els ferits, un d'ells pateix ferides de gravetat mentre que la resta es troba fora de perill

Efe
1 min

SeülUn incendi en un Karaoke de sis plantes s'ha saldat amb la mort de nou persones i 25 ferits a la ciutat sud-coreana de Busan (sud-est), han informat fonts policials. L'incendi ha començat en una de les 28 habitacions del Karaoke situada al primer pis de l'edifici al voltant de les 20.55 hora local d'ahir (11.55 GMT d'ahir), segons han detallat els agents en declaracions recollides per l'agència local Yonhap.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

D'acord a les investigacions, poc després que es desencadenés el foc el fum es va estendre ràpidament per les sis plantes de l'immoble cosa que va provocar que s'estengués el pànic entre els clients del recinte. Les nou víctimes, set homes i dues dones, entre els quals hi ha tres treballadors procedents de Sri Lanka que en el moment de l'incendi celebraven una festa d'empresa amb tres col·legues sud-coreans, van morir després d'inhalar gasos tòxics.

D'entre els ferits, un d'ells pateix ferides de gravetat mentre que la resta es troba fora de perill, va detallar la policia sud-coreana, que ha afegit que creu que la gran quantitat de fum que va inundar el recinte va ser la que va provocar que els clients no poguessin trobar amb facilitat les sortides d'emergència. En l'extinció de l'incendi van participar prop de 20 camions de bombers i un centenar d'efectius que van aconseguir sufocar les flames cap a les 22.00 hora local d'ahir (13.00 GMT d'ahir), va detallar Yonhap. Després de quedar controlat l'incendi, la policia ara investiga les causes que van poder provocar el foc, que segons els testimonis es va iniciar després sentir una explosió.

stats