Internacional 02/12/2011

Els diplomàtics iranians abandonen Londres

El govern de David Cameron va donar dijous 48 hores als representants iranians destinats a la capital britànica perquè abandonessin el país en resposta a l'assalt de la seu del Regne Unit a Teheran

Ara
1 min
Policies britànics custodien l'ambaixada iraniana de Londres. EFE

BarcelonaEls diplomàtics iranians destinats a Londres van complir ahir amb l’ultimàtum del govern de David Cameron i van abandonar el Regne Unit, segons ha informat aquest divendres un portaveu governamental. “Confirmo que aquesta tarda tots els diplomàtics de l'ambaixada iraniana a Londres s'han enlairat des de l'aeroport de Heathrow. Tornen a l'Iran en línia amb la declaració que va fer al departament el ministre d'Afers Exteriors (William Hague)”, ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L’executiu conservador va decidir dijous tancar l’ambaixada iraniana a la capital britànica i va donar 48 hores als representants iranians perquè marxessin del país. Aquesta va ser la resposta del Regne Unit a l’assalt a l’ambaixada britànica a Teheran de dimarts, en què centenars de joves van destrossar la seu com a protesta a les sancions imposades per Londres.

stats