Pròxim Orient
Internacional 02/10/2011

Israel accepta la proposta del Quartet de reiniciar negociacions de pau amb Palestina

El primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, anuncia que té "algunes preocupacions sobre la proposta". Israel insta Palestina a reiniciar els diàlegs

Efe
1 min

JerusalemEl govern israelià ha anunciat aquest diumenge el seu suport formal a la proposta del Quartet (Nacions Unides, Estats Units, Unió Europea i Rússia) de reiniciar en les properes setmanes les negociacions del procés de pau amb Palestina. El primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, ha puntualitzat en un comunicat oficial que Israel té algunes preocupacions sobre la proposta però que les plantejarà "en el moment adequat".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El comunicat també insta els palestins a "entrar en negociacions directes sense dilació". El Comitè Executiu de l'Organització per l'Alliberació de Palestina va assegurar dijous que, "en vista de la continuïtat en els assentaments, la confiscació de terres i la destrucció de propietat palestina per part dels colons, no podem acceptar negociacions que no tinguin uns límits mínims de responsabilitat i serietat".

stats