Internacional 07/12/2011

Detenen el mafiós més important de la Camorra

La policia italiana ha capturat el mafiós Michele Zagaría a la localitat de Casapesenna, al sud d'Itàlia, on estava amagat en un forat excavat sota una casa de camp

Efe
1 min

RomaLa policia italiana ha detingut aquest dimecres Michele Zagaría, el cap més important dels Casalese, el clan més poderós de la Camorra, la màfia napolitana. El mafiós, que es trobava entre els més buscats per la Justícia, estava desaparegut des del 1995 i condemnat a diverses cadenes perpètues per associació mafiosa, homicidi, possessió il·legal d'armes i extorsió.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Michele Zagaría ha sigut localitzat en un forat excavat sota una casa de camp a la seva localitat de residència de sempre, Casapesenna, a la província de Caserta (al sud d'Itàlia). Els agents van haver de perforar prop de cinc metres de ciment armat per arribar a l'amagatall on estava Zagaría. Després de la seva detenció els agents van traslladar el mafiós a Nàpols, enmig de fortes mesures de seguretat.

Zagaría seguia teixint des del seu amagatall els fils de les activitats il·legals del clan dels Casaleses, el més poderós de la Camorra. L'any 2000 es va emetre una ordre de recerca i captura internacional contra Zagaría, de 53 anys i considerat l'últim cap del clan dels Casaleses, que es creia que podria haver fugit a l'estranger.

stats