Itàlia
Internacional 07/07/2011

Un micròfon obert revela insults d'un minitre italià a un altre en la presentació d'un pla econòmic

El ministre d'Economia, Giulio Tremonti, titlla de "tonto" i "cretí" el titular d'Administració Pública, Renato Brunetta. El diari 'La Repubblica' ha penjat el vídeo del moment a la seva web

Efe
1 min

RomaUn micròfon obert durant una roda de presentació de l'últim pla d'ajust del govern italià va permetre ahir escoltar com el titular d'Economia, Giulio Tremonti, qualificava de "tonto" i "cretí" el ministre d'Administració Pública, Renato Brunetta.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Un vídeo penjat avui a la pàgina de l'edició digital del diari La RepubblicaLa Repubblica mostra els comentaris crítics de Tremonti al seu col·lega.

El titular d'Economia també va dirigir-se al ministre de Treball, Maurizio Sacconi, per corrobar: "Però veus el que està dient (Brunetta)? És tonto". La resposta de Sacconi va ser que ni tan sols estava seguint la intervenció de Brunetta.

Les divergències en matèria econòmica entre els dos ministres ja havia sortit a la llum en els últims dies amb l'intercanvi d'algunes declaracions, però el vídeo confirma que hi ha un conflicte entre els dos.

stats