Internacional 28/02/2012

Ja són tres els estudiants morts pel tiroteig en una escola d'Ohio

L'autor de l'atac està detingut i un advocat de la seva família ha expressat el condol a les víctimes i els seus parents

Agències
1 min

WashingtonEs deia Demetrius Hewlin i ha mort aquest dilluns al migdia, hora catalana. A la matinada havia mort Russell King, de 17 anys. I ahir, poc després dels fets, va morir Daniel Parmertor. Són les tres víctimes mortals del tiroteig que hi va haver aquest dilluns a l'escola secundària Chardon, a Ohio.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El centre mèdic MetroHealth ha informat aquesta matinada l'Oficina Forense del Comtat Cuyahoga de la mort de Russell King, de 17 anys, ferit de bala a la cafeteria de l'escola. I aquest dimarts a les set de la tarda, hora catalana, s'ha sabut la mort de Hewlin.

Pel que fa als ferits, Joy Rickers, de 18 anys d'edat, continua estable a l'Hospital Hillcrest, de Mayfield Heights, mentre que Nicholas Wajczak, de 17, segueix greu.

L'autor dels trets, que va entrar a la cafeteria i va començar a disparar, està detingut, segons les autoritats locals. El tiroteig es va produir ahir a l'hora de començar les classes, a la cafeteria de l'institut, un centre on estudien uns 1.150 alumnes.

L'autor de l'atac ha sigut identificat com T. J. Lane per un advocat en representació de la família, que ha llegit un comunicat per expressar el condol a la família de les víctimes. La família assegura que no era alumne del centre, però sí que coneixia alguns dels estudiants, segons 'The New York Times'. Alguns dels alumnes han declarat a la premsa que el sospitós havia sigut víctima de burles, fet que podria haver desencadenat el tiroteig.

No obstant això, la policia no ha confirmat la identitat del sospitós detingut, ni ha aclarit si era alumne del centre o no.

stats