Publicitat
Publicitat

Síria

Règim repressiu

L'Exèrcit sirià ocupa diverses ciutats, i continuen les detencions indiscriminades d'opositors

L'ofensiva de les forces de l'ordre provoquen que encara més persones surtin al carrer a tot el país per demanar la caiguda del govern. Aquesta mateixa matinada hi ha hagut una manifestació a la capital

L'exèrcit sirià ha entrat avui a la ciutat de Maret Noman, al nord, i n'ha bloquejat els accessos. Alhora, continuen els trets d'artilleria pesada a Deir ez-Zor, al nord-est, segons els grups opositors.

A Maret Noman, les forces de l'ordre han utilitzat tancs blindats i artilleria pesada, per donar suport a una campanya d'incursions en múltiples domicilis i de detencions indiscriminades per tota la ciutat. 

A Deir ez-Zor, on ahir van perdre la vida almenys 38 persones en mans de l'exèrcit i on l'electricitat, l'aigua i les comunicacions continuen tallades, també hi han penetrat vehicles blindats i s'hi estan practicant detencions arbitràries.

El mateix destí estan seguint ciutats com Haula, al centre, a Daraa, al sud, Zamalka o Irbin, a tocar de la capital siriana.

Continuen les manifestacions antigovernamentals

Aquesta ofensiva ferotge ha motivat encara més manifestacions contràries al president Baixar al-Assad per tot el país. A la mateixa Damasc, centenars de persones s'han concentrat aquesta matinada al davant la mesquita de Nur, segons diversos grups opositors.


Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT