Tailàndia
Internacional 19/08/2011

L'ONU denuncia la prostitució infantil i el turisme sexual a Tailàndia

Després d'haver passat 12 dies inspeccionant el país asiàtic, la relatora especial de l'ONU sobre el tràfic de persones, Joy Ngozi Ezeilo, critica el govern de Tailàndia per la seva escassa eficàcia a l'hora d'ajudar les víctimes del tràfic humà

Efe
1 min

BangkokLa relatora especial de l'ONU sobre el tràfic de persones, Joy Ngozi Ezeilo, ha criticat avui el govern de Tailàndia per la seva escassa eficàcia contra la prostitució infantil i el turisme sexual que pateixen les víctimes del tràfic humà. "La corrupció, així com la impunitat dels traficants, ha fet disminuir l'eficàcia de les polítiques del govern per combatre el tràfic humà", ha indicat Ezeilo, després d'una inspecció de 12 dies al país asiàtic.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"L'explotació sexual està molt estesa, incloses la prostitució infantil, la pornografia i el turisme sexual", ha fegit la relatora.

Ezeilo, advocada d'origen nigerià que va assumir les funcions a l'ONU el 2008, ha observat, a més, un augment de l'explotació laboral dels immigrants en l'agricultura, la construcció i el sector pesquer.

stats